A Snap az év elején bejelentett ajándékozási funkciót a felhasználók számára világszerte elérhetővé teszi, és közvetlen (bár kissé bonyolult) módon teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy az általuk követett fiókoknak fizessenek az általuk értékelt tartalmakért.

Mi az a Snapchat, hogyan működik, és mi a lényege?

A rendszer alapvetően egy alkalmazáson belüli tipp-tároló, amely lehetővé teszi, hogy “ajándékokat” küldj, amelyekért valódi pénzzel fizetsz. Az ajándékot kapó fiók ezután részesedést kap a Snapchattől, amely pénzt keres a tranzakcióból.

Ez egyfajta alkalmazáson belüli valuta, a Crystals kiterjesztését jelenti, amivel fizetni fogsz, ahogy a dolgok kinéznek, és könnyen lehet, hogy ez egy olyan stratégia részeként fogható fel, amely az olyan alkotók vonzására irányul, akik más, fizetésre ösztönző platformokon, mint például az OnlyFans és a Patreon, nagy pénzeket keresnek.

A rendszert most vezetik be a felhasználóknak, világszerte, de egy másik funkció először csak az Egyesült Államokban lesz elérhető. A Spotlight Challenges lehetőséget kínál majd a Snapchattereknek, hogy vaskos pénzdíjakból nyerjenek részesedést, ha bizonyos szűrők vagy lencsék használatával küldenek Snappeket.

Ez alapvetően azt jelenti, hogy a márkák és az alkotók teljes egészében a Snapchaten belül rendezhetnek versenyeket, ami egy érdekes koncepció, amit figyelemmel kell majd kísérnünk. A funkciót a Snap szerint jelenleg tesztelik, és novemberben kerül bevezetésre, kezdetben az Egyesült Államokban.…

Read More

A Samsung Galaxy S21 sorozat csak néhány hónapja került a boltok polcaira, de máris rengeteg pletyka kering a Galaxy S21 Fan Edition, vagy Galaxy S21 FE kapcsán.

A Galaxy S21 FE a kiváló Galaxy S20 FE utódja lenne, valószínűleg ismét eltalálná az ár és a funkciók közötti aranypontot. Íme minden, amit eddig hallottunk.

Megjelenési dátum és ár

Talán 2021 negyedik negyedéve, Olcsóbb, mint a Galaxy S21
A Samsung Galaxy S20 Fan Edition modelljét 2020 szeptemberében mutatták be, és 2020 októberében tették elérhetővé. Állítólag készül egy SM-G990B modellszámmal ellátott Samsung készülék, amely valószínűleg a Galaxy S21 FE lesz, és 2021 második felében kerülne piacra.

Mivel a Galaxy S21 sorozat korábban indul, mint a Galaxy S20 sorozat, az első pletykák szerint a Samsung Galaxy S21 FE specifikációja is valamivel korábban érkezhet, mint elődje. Miután azonban nem jelent meg az augusztus 11-i Galaxy Unpackeden, most minden szem 2021 negyedik negyedévére szegeződik, ami egybeesik elődje idővonalával.

Szeptember 8-i dátumot említettek, bár azt is állították, hogy a készülék október 20-tól lesz előrendelhető, és október 29-től lesz kapható. Hivatalosan egyelőre semmi sem erősítették meg.

Árát tekintve arra számítunk, hogy a Galaxy S21 FE a Galaxy S21 alatt helyezkedik el. A Galaxy S20 FE kezdődik £ 599 az Egyesült Királyságban a 4G modell – ez nem áll rendelkezésre az Egyesült Államokban – az 5G modell ára £ 599 az Egyesült Királyságban és 599 $ az Egyesült Államokban, így azt várjuk, hasonló ballpark a Galaxy S21 FE.…

Read More

Az Apple Touch ID egy ujjlenyomat-érzékelő, amely beolvassa, beolvassa és felismeri az ujjlenyomatokat. A technológia eredetileg az iPhone 5S egyik fő jellemzője volt, de azóta számos újabb iPhone-on, köztük az iPhone SE (2020), valamint iPadeken és MacBookokon is megtalálható.

Amikor a Touch ID 2013-ban megjelent, a rendszer a home gombba volt beépítve, és a legtöbb Touch ID-képes készüléken, köztük az iPhone 8 és 8 Plus készülékeken és a régebbi iPad Air modelleken is ott található.

Bár a zászlóshajók, például az iPhone 12 Pro és az iPad Pro inkább az arcazonosítót választják, az iPad Air (2020) esetében a Touch ID-t a felső bekapcsológombba építették be, míg a MacBookokon a funkciósáv sarkában található. A Touch ID-val ellátott Magic Keyboard is létezik.

Mi az a Touch ID?

Az Apple Touch ID egy beágyazott ujjlenyomat-érzékelő, amely vagy a home gombba, vagy a bekapcsológombba van beépítve, és segítségével megkerülhető a képernyőzár jelszava, engedélyezhetők az Apple Pay fizetések, az App Store vásárlások, vagy azonnal bejelentkezhetsz az alkalmazásokba.

A Touch ID az Apple által létrehozott márkanév. A home gomb vagy a bekapcsológomb ujjlenyomat-érzékelőjét és az ujjlenyomatok olvasására és felismerésére használt technológiát jelöli.

Az Apple feltevése a Touch ID mögött egyszerű: az ujjlenyomat az egyik legjobb jelszó a világon, mert nincs két egyforma, és mindig veled van.

Milyen technológia áll a Touch ID mögött?

Read More