A Google zászlóshajó telefonjai, a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro sajnos az utóbbi időben számos hibára hajlamosak voltak. Szerencsére a Google keményen dolgozik, és olyan frissítéseket tol ki, amelyek zökkenőmentesen tartják a dolgokat.

A legújabb hiba, amelyet a Pixel-felhasználók jelentettek a Redditen, azt látja, hogy a Google Messages alkalmazás miatt a kamera folyamatosan a háttérben fut.

Ahogy azt el lehet képzelni, a kamera állandó bekapcsolva tartása miatt a telefon jelentősen felmelegszik, és az akkumulátort is elég gyorsan lemeríti. Ha ezeket a problémákat tapasztalod, a jó hír az, hogy van néhány egyszerű megoldás, annak ellenére, hogy bosszantó, hogy ez egyáltalán megtörténik.

Először is, egyszerűen bezárhatja, az Üzenetek alkalmazást, de ezt minden egyes üzenetre adott válasz után meg kell tennie – vagy számíthat egy piruló telefonra, lemerült akkumulátorral.

Jobb megoldás a kameraengedélyek eltávolítása az Üzenetek alkalmazásból, ami megakadályozza a hiba előfordulását. A nyilvánvaló kikötés az, hogy az Üzeneteken belül nem tudsz majd fényképeket készíteni.

Nem sokáig lesz azonban szükséged ezekre a megoldásokra, mivel a The Verge jelentése szerint a problémát a Google már azonosította, és a javítást már el is kezdték bevezetni. Szóval, tartsd nyitva a szemed az alkalmazásfrissítésekre, és drukkolj, hogy innentől kezdve minden simán menjen.…

Read More