A pletykák arról, hogy a Google egy Pixel Fold készüléken dolgozik, már régóta keringenek, de egy rendereléssorozat “100%-ban” megmutatja, hogyan fog kinézni.

Lehet, hogy a Google még csak most adta ki a Pixel 7 és a Pixel 7 Pro készülékeket, de egy új kiszivárgás azt állítja, hogy megmutatja, hogyan fog kinézni a vállalat első összehajtható telefonja. És hogy mennyibe fog kerülni.

Spoiler – nagyon sokba fog kerülni.

Először is, a poszt tetején található kép azt állítja, hogy megmutatja, hogyan fog kinézni az összehajtható Pixel két színben lesz elérhető; Chalk és Obsidian. A kiszivárogtató Jon Prosser azt állítja, hogy látott fotókat a készülékről, a forrás védelmében készített renderekkel. Megosztott egy videót is, amiben bemutatja a dolgot. Azt is elmondta, hogy Prosser “100 százalékig” biztos ebben a szivárgásban, ami arra utal, hogy sokkal többet tud, mint amit elárul.

Azt is elmondták, hogy ez a dolog nagy és rendkívül nehéz, teljesen üvegből és fémből készült.

Arról, hogy mikor és mennyiért kerül majd forgalomba ez a dolog, mindenképpen üljetek le. Prosser szerint a Pixel Fold 2023 májusában kerül forgalomba, 1799 dolláros kezdőárral. Ez körülbelül 1530 font és 1740 euró a jelenlegi árfolyamon.

Ez sok pénz, de ez valóban sok telefonnak tűnik. Prosser nem adott részleteket a belső specifikációkról a 9,5 megapixeles szelfikamerán túl, és nem tudjuk, hogy mekkorák a képernyők.…

Read More