Oneplus Nord N20 pletykák és készülék a láthatáron

Renders a közelgő Nord N20 már felbukkant online, és azt jelzik, OnePlus lehet, hogy körülbelül feltámasztani egy nagyon szeretett design a múltból a N10 nyomon követése.

A 3D renderek egy nagyon vékony testtel, teljesen lapos élekkel és teljesen lapos hátlappal rendelkező készüléket mutatnak. Ez a dizájn nagyon emlékeztet minket a cég második évéből származó, balszerencsésen sikerült OnePlus X-re.

Még az élek körüli keret is – a finom fényes ferdékkel – ezt a megjelenést idézi, bár nem úgy tűnik, hogy a vállalat visszahozza a bordázott textúrát. Sok konkrétumot nem tudunk, azonban más mr lehozta a legfrissebb információkat. Itt egy elég jó specifikáció lap az újonnan megjelenő készülékről

Mi több, ahelyett, hogy egy nagy téglalap alakú kiemelkedés a ház a kamerák, úgy tűnik, OnePlus megy az egyes kamera dudorok az N20, így a telefon egy sokkal minimalistább megjelenés és érzés.

A 3D-s rendereket szokás szerint az @OnLeaks készítette, ezúttal a 91Mobiles-szal együttműködve, és egy olyan telefont mutatnak, amely a képernyő bal felső részén lyukas kamerával, vékony keretekkel és enyhe állal rendelkezik alul.

Ez egy olyan dizájn, amihez hasonlót a OnePlus jelenleg nem kínál a piacon, és a legtöbb más androidos telefonnal ellentétben, ami segíthet megkülönböztetni a versenytársaktól. A 7,7 mm-es vastagságával nagyjából ugyanolyan vastag, mint az iPhone 13 is.

Ami a specifikációkat illeti, olyan számokat tartalmaznak, amilyeneket egy megfizethető középkategóriás telefonban elvárhatsz. Állítólag a Snapdragon 695 5G platform hajtja, és 6,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, az előlapon kijelzőbe épített ujjlenyomat-érzékelővel.

A legtöbb egyéb részlet jelenleg nem ismert, de a jelentés szerint a hátsó kamerarendszer három kamerával rendelkezik, csakhogy csak az egyik hangzik úgy, mintha hasznos lenne.

A 64 megapixeles fő kamera mellett várhatóan két 2 megapixeles szenzor is helyet kap, valószínűleg a mélység- és makró képességek miatt. Tekintettel arra, hogy úgy tűnik, hogy a két kamera kiemelkedő megjelenést/dizájnt kap a hátlapon, ezt nehezen hisszük el.

Ilyen kialakítás mellett remélnénk, hogy legalább egy elsődleges és egy ultraszéles kamera lesz.Mint mindig az ilyen dolgoknál, a OnePlus Nord N20-ról semmi sem megerősített, amíg a gyártó hivatalosan nem mond valamit.

Related Posts