Prémium lebomló és fa iPhone tokokat tesztelünk

A legjobb iPhone tokok minden eddiginél nagyobb biztonságban tartják a négyéves telefonodat. Az új telefonok rendkívül népszerűnek bizonyultak, köszönhetően a vonzó színválasztéknak és néhány tisztességes áresésnek. Néha csúszós a kézben tartani, és a repülőgépekhez méltó alumíniumszerkezetének köszönhetően, amely a padlóra érve hajlamos elérni a végsebességet, szeretné majd biztonságban tudni az ütésektől.

Ezért válogattunk össze egy sor nagyszerű telefontokot a RealCase.hu jóvoltából. Akár valami extra vékonyra vágysz, akár valami fantasztikus, 12 láb magasra esés elleni védelemre, akár lebomló hátlapokra vagy átlátszó tökéletes védelemre van szükséged az elejtések ellen, itt vannak a legjobb iPhone tokok: Prémium Egyedi iPhone tokok – RealCase.HU

Ezek olyan termékek, amelyek már voltak a tesztlaboratóriumainkban, és a szakértőink véleménye és a legnevesebb márkák ismerete alapján úgy gondoljuk, hogy ezeket érdemes megnézni. Az újabb kiegészítésekkel a tetején rangsorolt választásaink figyelembe veszik az online értékeléseket, a márka hírnevét, a termék képességeit vagy egyedi jellemzőit, hogy segítsenek kiválasztani az Ön számára elérhető választási lehetőségek útvesztőjében.

Lényeges, hogy jó védőtok legyen az iPhone készülékeden. A legtöbb tok azonban környezetszennyező anyagokból, például műanyagból és bőrből készül, ami környezetszennyezést és pazarlást okoz. A jó hír az, hogy a RealCase fából készült tokokkal az iPhone készülékeden környezetbarátabbá válhatsz.

Örömmel próbáltam ki ezeket, és itt van egy részletes értékelés, hogy segítsek eldönteni, hogy ezek a megfelelő választás-e számodra.

Valódi fából készült RealWood telefontokok

A tokok egyszerű kartoncsomagolásban érkeznek. Bár nem tűnik a legvonzóbbnak, a csomagolás teljesen műanyagmentes, ami engem megnyert. Ráadásul belül a tok egy puha pamutzsákba van csomagolva, amelyet újra felhasználhatsz más dolgok, például külső merevlemez, töltők vagy akár ékszerek tárolására. Elég ügyes!

Ráadásul a RealWood tokok kézzel készültek 100%-ban természetes fából, amely fenntartható módon származik. Nincsenek műanyag darabok, varratok vagy egymásba illeszkedő alkatrészek. Még a rétegelt lemez tokok is FSC tanúsítvánnyal rendelkező ApplePly keményfa furnér mag rétegelt lemezből készülnek, amelyet teljes egészében Magyarországon gyártanak. Ezek a tényezők teszik a RealWood-ot az első számú választássá azok számára, akik fenntartható, stílusos és biztonságos tokot szeretnének.

Minden egyes egységet pontosan megmunkáltak, hogy szorosan illeszkedjen az iPhone-hoz, és emelje annak megjelenését. Szuper sima tapintású, egyáltalán nincsenek érdes élei, ami prémium érzetet ad.

Valószínűleg sokat használod az iPhone-odat. Ezért fontos, hogy olyan tokot szerezz be, amely nem rontja az élményt. A RealWood ezen a téren kiválóan teljesít. A fából készült tokok minimalista és gyönyörűek, teljes mértékben kompatibilisek a MagSafe és Qi töltéssel. Az Apple Payt és az NFC-t is gond nélkül használhatod.

A tok külső textúrája szupersima és jó érzés kézbe venni. A gombok pontosan vannak elhelyezve és könnyen megnyomhatók a mindennapi kényelem érdekében, a portok pontos kivágásaival.

Zero waste és RealCare Lebomló telefontokok

Olcsó tokok a pénztárcabarát, környezettudatos emberek számára

A RealCare nem a legszélesebb tokválasztékot kínálja. Túlnyomórészt iPhone tokokra és néhány Samsung okostelefonra összpontosít, azonban fantasztikus értéket képviselnek. A felcsúsztatható tokok a körbecsomagolt megoldások helyett jellemzően jelentősen olcsóbbak, mint sok más környezetbarát tok, miközben teljes egészében biológiailag lebomló termékekből készülnek.

Az ellenálló és az iPhone-t maximálisan védő RealCare tokok lebomló növényi alapanyagból készülnek, és még a szállítási anyaguk is újrahasznosított kartonból készül, így itt nincs hulladék. A matt felület biztosítja, hogy a tokba biztonságosan belekapaszkodhatsz anélkül, hogy a csúszás miatt aggódnál. Lehet, hogy a lehetőségeid itt egy kicsit korlátozottabbak, mivel csak egy maroknyi színösszeállítás közül választhatsz, de értékben nem tudod legyőzni, és valamivel drágább, mint egy műanyag megoldás.

A RealCare a világ első 100%-ban komposztálható, környezetbarát telefontokja”. Ha egy környezetbarátabb és fenntarthatóbb telefontokot keresel, de biztos akarsz lenni benne, hogy a telefontok még mindig elvégzi a feladatát (azaz megvédi a telefonodat a leejtésektől, dobálásoktól és szerencsétlenségektől), akkor a legjobb helyen jársz.

A feleségem és én is több RealCare tokot birtokoltunk az elmúlt évek során, és nagyon elégedettek voltunk velük. A RealCase fenntarthatósági bizonyítványai jogosak, a tokok tartósak, de nem terjedelmesek, és a különböző minták és stílusok sokféle lehetőséget kínálnak.

Összeállítottuk ezt a RelCare tok felülvizsgálatot, hogy megosszuk veled a telefontokok előnyeit és hátrányait, válaszoljunk a legfontosabb kérdésekre, és még a legjobb környezetbarát telefon tok alternatívákat is megadjuk, ha azt fontolgatod, hogy “zöld” leszel a telefonod védelmével.

Related Posts