Talán érkezik a Pixel Fold összehajtható telefon is

A pletykák arról, hogy a Google egy Pixel Fold készüléken dolgozik, már régóta keringenek, de egy rendereléssorozat “100%-ban” megmutatja, hogyan fog kinézni.

Lehet, hogy a Google még csak most adta ki a Pixel 7 és a Pixel 7 Pro készülékeket, de egy új kiszivárgás azt állítja, hogy megmutatja, hogyan fog kinézni a vállalat első összehajtható telefonja. És hogy mennyibe fog kerülni.

Spoiler – nagyon sokba fog kerülni.

Először is, a poszt tetején található kép azt állítja, hogy megmutatja, hogyan fog kinézni az összehajtható Pixel két színben lesz elérhető; Chalk és Obsidian. A kiszivárogtató Jon Prosser azt állítja, hogy látott fotókat a készülékről, a forrás védelmében készített renderekkel. Megosztott egy videót is, amiben bemutatja a dolgot. Azt is elmondta, hogy Prosser “100 százalékig” biztos ebben a szivárgásban, ami arra utal, hogy sokkal többet tud, mint amit elárul.

Azt is elmondták, hogy ez a dolog nagy és rendkívül nehéz, teljesen üvegből és fémből készült.

Arról, hogy mikor és mennyiért kerül majd forgalomba ez a dolog, mindenképpen üljetek le. Prosser szerint a Pixel Fold 2023 májusában kerül forgalomba, 1799 dolláros kezdőárral. Ez körülbelül 1530 font és 1740 euró a jelenlegi árfolyamon.

Ez sok pénz, de ez valóban sok telefonnak tűnik. Prosser nem adott részleteket a belső specifikációkról a 9,5 megapixeles szelfikamerán túl, és nem tudjuk, hogy mekkorák a képernyők. De már eleget tudunk ahhoz, hogy felkeltsük az étvágyunkat.

Google Pixel Fold: Megjelenés, érzés és név

Bár a következetesség kedvéért gyakran neveztük a készüléket “Pixel Fold”-nak, a név még nincs megerősítve. A 9to5Google jelentése megemlíti, hogy a Google talán a Samsung Galaxy Z Fold márkajelzésétől akarja megkülönböztetni magát azzal, hogy helyette az összehajtható Pixel Notepad nevet adja. Ez elég ironikus lenne, tekintettel a Samsung másik nagyra becsült (de megszűnt) sorozatának, a Galaxy Note-nak a közelségére. Ha már itt tartunk, a “Logbook” is felmerült névként. Ezek közül a Pixel Fold gördül le a legkönnyebben a nyelvről, így amíg nincs hivatalos cáfolat vagy megerősítés, mi is így fogjuk hívni.

A Pixel Fold kinézetéről nem sokat tudunk, kivéve egy Android 12L-ben kiszúrt animációt, amely egy általános összecsukható telefont ábrázol, amely lehet, hogy a Google összecsukható telefonja, de az is lehet, hogy nem. Ami azt illeti, sok forrás egyetért abban, hogy a Pixel készülék a Samsung Galaxy Z Fold 3 stílusában érkezik majd, okostelefon-szerű magas külső képernyővel és táblagépszerű belső kijelzővel. Nem világos, hogy ez a leírás vonatkozik-e a “Jumbojack” és a “passport” kódnevekre is, amelyek a levegőben keringenek, és az sem világos, hogy ezek egyáltalán két különböző eszközről vannak-e, amelyek egymás mellett fognak megjelenni. Amennyire tudjuk, a kódok két különböző prototípust vagy prototípus-generációt is jelölhetnek.

Related Posts