Új érdekes funkcióval bővül a SnapChat

A Snap az év elején bejelentett ajándékozási funkciót a felhasználók számára világszerte elérhetővé teszi, és közvetlen (bár kissé bonyolult) módon teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy az általuk követett fiókoknak fizessenek az általuk értékelt tartalmakért.

Mi az a Snapchat, hogyan működik, és mi a lényege?

A rendszer alapvetően egy alkalmazáson belüli tipp-tároló, amely lehetővé teszi, hogy “ajándékokat” küldj, amelyekért valódi pénzzel fizetsz. Az ajándékot kapó fiók ezután részesedést kap a Snapchattől, amely pénzt keres a tranzakcióból.

Ez egyfajta alkalmazáson belüli valuta, a Crystals kiterjesztését jelenti, amivel fizetni fogsz, ahogy a dolgok kinéznek, és könnyen lehet, hogy ez egy olyan stratégia részeként fogható fel, amely az olyan alkotók vonzására irányul, akik más, fizetésre ösztönző platformokon, mint például az OnlyFans és a Patreon, nagy pénzeket keresnek.

A rendszert most vezetik be a felhasználóknak, világszerte, de egy másik funkció először csak az Egyesült Államokban lesz elérhető. A Spotlight Challenges lehetőséget kínál majd a Snapchattereknek, hogy vaskos pénzdíjakból nyerjenek részesedést, ha bizonyos szűrők vagy lencsék használatával küldenek Snappeket.

Ez alapvetően azt jelenti, hogy a márkák és az alkotók teljes egészében a Snapchaten belül rendezhetnek versenyeket, ami egy érdekes koncepció, amit figyelemmel kell majd kísérnünk. A funkciót a Snap szerint jelenleg tesztelik, és novemberben kerül bevezetésre, kezdetben az Egyesült Államokban.

Related Posts